Turhia kyyneleitä

Runoilija lasiperhonen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen hetki on arvokas, ottakaa niistä kiinni kunnolla!
 

Sinun perääsi haikailen,
sinun perääsi itken.
Joka iltainen kyynel vana,
joka iltainen raapaiseva tuska.
Odotan sinua jatkuvasti,
joka ilta sinun soittoasi.
Minä tiedän sen,
että tie yhteinen,
menee loppua kohden.
Miksi en vain päästä sinua menemään,
miksi haluan sut väkisin mun elämään.
Jos vain päästäisin irti,
saisit rauhan itsellesi.
Itselleni lyhyemmän suruajan,
ajan, joka kovin tuskallinen tulee olemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot