Pelko

Runoilija lasiperhonen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen hetki on arvokas, ottakaa niistä kiinni kunnolla!
 

Pelko kohdistuu moneen asiaan.
Muunmuassa väkivaltaan ja rakkauteen.
Fyysinen väkivalta,
kauhea tapahtuma.
Siinä joutuu kärsimään,
ja odottamaan pakoon pääsyä.
Uskaltaako sitä lähteä pakoon?
Mitkä ovat seuraukset sen?
Rakkaus ja pelko,
mikä hirveä yhteensattuma.
Sydän säkyy,
järki jäätyy.
Miten sellaisen voi niellä,
miten sellaisen voi sietää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot