Onnellisuus

Runoilija lasiperhonen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen hetki on arvokas, ottakaa niistä kiinni kunnolla!
 

Onnellisuus on monta eri tunnetta.
Siihen liittyy rakkautta.
siihen liittyy pelkoa.
Ei ole helppoa olla onnellinen,
se on aivan totta.
Onnellisena pelkää,
milloin tippuu pilvistä.
Siihen maahan,
joka on kylmä paikka ilman,
sitä rakasta ihmistä.
Onnellisuus on ristiriitainen asia.
Asia, joka tuo paljon ajatuksia.
Mutta mikä siinä on,
kun on onnellinen.
Että kuitenkin on onneton.
Onni on vaarallinen.
Vaarallinen sydämelle,
vaarallinen järjelle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot