Odotus

Runoilija lasiperhonen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen hetki on arvokas, ottakaa niistä kiinni kunnolla!
 

Odottavan aika on pitkä.
Tunnit tuntuu maailman lopulta,
minuutit raskaalta taakalta,
sekuntit liian painavilta.
Varsinkin jos odottaa toista,
eikä tiedä mitä sanoa.
Tunteet ovat pinnassa,
kyynel valuu pitkin poskea.
Toivoo, että toinen sanoo sen sanan,
ja antaa sen halauksen ihanan.
Mutta mitä jos niin ei tapahdukkaan,
odotanko aivan turhaan.
Jolloin jälleen itku valtaa sinut,
pettymys on taas tullut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot