Lupaus

Runoilija lasiperhonen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen hetki on arvokas, ottakaa niistä kiinni kunnolla!
 

Sanassa lupaus on paljon voimaa,
ehkä joka liikaa.
Lupaus kertoo luottamuksesta,
joka on kahden ihmisen välisen siteen varassa.
Jos lupauksen pettää,
se tuntuu kuin joku iskisi sydäntä jäällä.
Lupauksessa on paljon toivoa,
mutta myös paljon onnea.
Lupaus on asia,
joka kannattaa pitää arvossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minusta välillä tuntuu että lupaus on menettänyt kasvonsa. hieno.

Minusta välillä tuntuu että lupaus on menettänyt kasvonsa. hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot