Erilaisia

Runoilija lasiperhonen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen hetki on arvokas, ottakaa niistä kiinni kunnolla!
 

Olen ollut monessa suhteessa,
olen tavannut monenlaisia persoonia.
Viime suhde oli hirveä,
pelkoa ja vihaa täynnä.
Mutta siitä oli vaikea lähteä pois,
Tuska oli kuin minusta aina palasen söis.
Kysymyksiä oli paljon,
väärin voi oikein,
sellaisiahan nuo.
Mutta nyt huomaan,
että valitsin ratkaisun oikean.
Olen löytänyt persoonan,
joka on kuin leijona.
Mutta yhtä herkkä ja hellä kuin perhonen.
Pidän tästä,
ja nautin jokaisesta hetkestä.
Jos yhteinen taival päättyykin nopeasti,
olen onnelinen, että olen saanut sinun kiinnostumisesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot