Nimetön

Runoilija huomio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, vaan en väitä, että lauseeni paperilla voisivat pelastaa maailman, saati kelvata edes sytykkeeksi saunan uuniin.
 

on mun ovi raollaan
tiedät sen
sä hiivit sisään
me leikitään et hei ei siinä mitään
ollaan vaan

ja mä tiedän sen
jos käden ojennan

päätä jo perkele
vai kauanko aiot tätä peliä pelata
jos oot niin rakastunut
mitä täällä teet sitten

painuisit kotiis kun sulla sellainen on
eikä se oo mun kanssa
tahtoisin koskettaa
mutten lupaa saa

tajuatko

mun pää hajoaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot