Nimetön

Runoilija huomio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, vaan en väitä, että lauseeni paperilla voisivat pelastaa maailman, saati kelvata edes sytykkeeksi saunan uuniin.
 

kuule poju
jos luulet että tuo on
parasta mitä saat

olet paininut ihan väärässä sarjassa

hei beibe
mä olen sitä ykköslaatua
jota myydään niillä paremmilla hyllyillä

tule tule
et kai tahdo tyytyä sekundaan
oon kaikkea sitä

mitä et vielä tiennyt ees haluavasi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot