Mielikuvitus

Runoilija miima

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Varjoissa hiivin,
hiljaa.
Kuulen sykkeen,
jostain kaukaa.
Kuljen lähemmäs,
en näe ketään.
Havahdun,
jokin ääni. Se tulee luokseni,
koskettaa kasvojani.
Antaa kätensä hipua kasvoillani.
Vetää sen pois.
Veri pakenee.
Jokin koskettaa sieluani, riipaisee syvältä,
repii rikki.
huudan! Mene pois, se et ole sinä!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
miima :) 30.1.2010 1 Runo
miima ahdistus 21.1.2010 0 Runo
miima crossroad 7.3.2010 0 Runo
miima ikirouta 6.2.2010 1 Runo
miima kiusaaja 3.12.2009 0 Runo
miima Mielikuvitus 30.3.2011 0 Runo
miima Nimetön 10.3.2010 0 Runo
miima rakas 21.4.2010 1 Runo
miima säröjä 24.3.2011 1 Runo
miima tie 19.5.2010 0 Runo