ahdistus

Runoilija miima

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun elämä ahdistaa niin paljon että
haluaisi viiltää ranteensa auki,
repiä tuskan väkisin irti, täytyisi
tehdä jotain mikä helpottaisi oloa.

Mutten enää pysty, olen liian syvällä
suossa. Liian syvällä tässä järvessä,
josta ei ole poispääsyä.

En keksi keinoa kuinka löytäisin kodin,
en keksi keinoa kuinka löytäisin elämän
jota voisin päivä päivältä rakastaa yhä enemmän,
en keksi kuin vain sen että elämäni murenee päivä
päivältä enemmän käsiini.

Päivä päivältä otteeni omista ohjaksistani vähitellen heltyy, kun joskus se on kokonaan irti enkä enää
saa siitä kiinni. Lanka on kadonnut.

Kertoisipa joku minulle että tarvitsee minua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
miima crossroad 7.3.2010 0 Runo
miima :) 30.1.2010 1 Runo
miima Mielikuvitus 30.3.2011 0 Runo
miima ahdistus 21.1.2010 0 Runo
miima ikirouta 6.2.2010 1 Runo
miima rakas 21.4.2010 1 Runo
miima kiusaaja 3.12.2009 0 Runo
miima säröjä 24.3.2011 1 Runo
miima tie 19.5.2010 0 Runo
miima Nimetön 10.3.2010 0 Runo