tie

Runoilija miima

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä on minun elämäni.
En koskaan ennen tajunnut
että kaikki mitä tapahtuu on minusta kiinni.
Elän kuin unessa.

Kun kuulen että olet tulossa luokseni
en tunne muuta kuin iloa.

Tämä on minun maailmani,
en ole ennen sanonut tätä.
Minä rakastan elämääni.

Joku kertoi ettei kukaan muu voi näyttää
tietä jota sinun täytyisi kulkea.

Löysin sen itse.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
miima kiusaaja 3.12.2009 0 Runo
miima ahdistus 21.1.2010 0 Runo
miima :) 30.1.2010 1 Runo
miima ikirouta 6.2.2010 1 Runo
miima crossroad 7.3.2010 0 Runo
miima Nimetön 10.3.2010 0 Runo
miima rakas 21.4.2010 1 Runo
miima tie 19.5.2010 0 Runo
miima säröjä 24.3.2011 1 Runo
miima Mielikuvitus 30.3.2011 0 Runo