Olet kevääni, olet taakkani

Runoilija Homssulapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tästä suhteesta
ei tule sen parempaa kuin niistä muistakaan
joten ei kiitos ja näkemiin

sinun tapauksessasi jopa hyvästiksi
olisi toivotuksistani rakkain
ja todella tarkoittaisin sitä

olet juuret
minun varressani
ja kuolen ennemmin
kuin jatkan tätä rintakehän vasemman reunan
pahoinpitelyä

jos osaisin elää vesimaljassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot