Rakkautta vain

Runoilija Peilikuu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä sano etten tiedä miltä rakkaus näyttää

mitä se on

ja miltä se tuntuu

Tiedän sen hyvin

voi kyllä, tiedän sen oikein hyvin

näytit sen kerran

vain pienen hetken

sitten julmasti veit sen pois

Se on kuin raastava terä sydämmessä

hukkaan heitetyt sanat ja turhaan itketyt kyyneleet

jotka eivät häviä vaikka ne pyyhitään pois

Jos olisin tiennyt, että sitä se on

"Rakkautta vain"

en koskaan olisi langennut

en sanaani sanonut

en sua elämääni päästänyt, vaan pois työntänyt

Älä kerro minulle mitä se on,

vihaa, ei rakkautta

tiedän sen hyvin

voi kyllä, tiedän sen oikein hyvin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot