Silmälasit kauriiden

Runoilija LumidaW

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.3.2008
Viimeksi paikalla: 30.4.2023 12:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.1.1991

http://albiinofolio.blogspot.fi/
 

On piilossa kuninkaan
murmeli suuressa talossaan
perikunta viimeinen
silmälasit kauriiden
vain saurikset tuntee sen

mennen tullen peloissaan
peikot hiipii maailmaan
aivastus ja nenäliina suu
kookos vanha valkoinen
kuohuu yli laitojen
viinan maku yhä voimistuu

niin piilossa kunnia
tuomiokirkossa kamala
sataa sataa ropisee
silmälasit kauriiden
vain saurikset tuntee sen

nyt valtansa mahtavan
neuvosto vanhin ja punaisin
luuta lentää lepattaa
uudet tuulet tulla saa
on aika nyt tullut sen

vakavana aatteiden
kookos vanha valkoinen
mennyt on myös loisto kurjuuden
mutta torvet ihmeiden/kiireiden
periksi nyt anna en
rutiskoon vain kylkiluut ja muut

on sotien unohlaan
taika nyt kuohua kohahtaa
tundra kanna tulinen
vaani yhä vaalien
niin viimeinen heittää sen

Tillin tallin tanssimaan
koitkin tulee taloistaan
sivutiellä ketut avautuuu uuuuu
josko toivot onnen sen
liikaa enää miettien
rakkaudesta posket punertuuu

niin katossa tunnelma
mestauspaasilla maittava
vapaa paikka jokaisen
silmälasit kauriiden
Vain sauriksen uskoo sen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot