Viimeinen talvipäivä

Runoilija Miii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Nyt kun eksyit lukemaan tämän, lue toki enemmänkin! Kaikenlainen palaute on toivottavaa, kiitos jos vaivaudut. :)
 

Yhtäkkiä ei ollutkaan enää pimeää
ja me juoksemme läpi lumihankien
joiden pinta kestää vain hetken
ennen kuin se upottaa

me juoksemme pitkin kapeita metsäpolkuja
me juoksemme pakoon lopun varjoja

me juoksemme polun päähän
jossa aurinko paistaa silmään
ja nauru sattuu mahaan

me kaadumme lumeen
ja sinä teet kuperkeikan
minä lumienkelin.

Ole siinä noin
tässä on hyvä valo:
haluan muistaa tämän hetken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Energinen hauskuuspakkaus

<3 suloinen ja pöyreä eli siis pyöreä ja pehmeä ja lämpöinen :D

Ihana! <3 Täst ihan pursus sellasta iloista energiaa! Jag tykkää! :D

Hauska ja eläväinen tarinaruno
hyvänmielen tuo tämä

Energinen hauskuuspakkaus

<3 suloinen ja pöyreä eli siis pyöreä ja pehmeä ja lämpöinen :D

Ihana! <3 Täst ihan pursus sellasta iloista energiaa! Jag tykkää! :D

Hauska ja eläväinen tarinaruno
hyvänmielen tuo tämä

 

Käyttäjän kaikki runot