Timbuktu

Runoilija Miii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Nyt kun eksyit lukemaan tämän, lue toki enemmänkin! Kaikenlainen palaute on toivottavaa, kiitos jos vaivaudut. :)
 

Kuuluiko sopeutumiseen
vihaamisvaihe
jolloin ei tee mieli hymyillä takaisin
eikä katsoa silmiin?

En halua jutella
haluan etsiä teistä vikoja
valita vain parhaat
ja lähettää loput timbuktuun.

tässä tosi tv- sarjassa
vain harvat pärjäävät

En minä ole unelmien poikamies,
virhe puhelinäänestyksessä ja niinpä
aiheuttaisin mielelläni mediashokin
ja lähtisin timbuktuun yksin.

Selite: 
Eeh :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot