Mitä rakkaus on?

Runoilija Mirkkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tätä se elämä on
 

Vaikea uskoa sanojasi: Rakastan sinua.
Teoissasi ei ole lainkaan rakkautta.
Etkö ajattele vai
etkö ymmärrä mikä kuuluu rakkauteen?

Onko rakkaus toisen unohtamista?
Ei, vaan se on toisesta välittämistä
ja toisen kunnioittamista.

Mitä sinusta rakkaus on?
Kerro, niin voisin ymmärtää
Sinun tekojesi rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot