Sydämeni

Runoilija Mirkkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tätä se elämä on
 

Ihmiset painavat teoillaan sydämeni kasaan.
Se luhistuu
ja lopulta lakkaa toimimasta.
Jää vain muistot
ja kyyneleet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo ja surullinenkin, mutta onneksi muistot...
Herkän kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot