Yksinäisyys

Runoilija Mirkkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tätä se elämä on
 

Asunto on tyhjä ja kylmä.
Olen yksin.
Ahdistaa.
Yksinäisyys heittelee minua seinältä toiselle.
Haluaisin vain nukkua nämä kuukaudet.
En jaksa syödä, en jaksa peseytyä, mikään ei kiinnosta.

Olen yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot