Nimetön

Runoilija Tupasvilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2010
Viimeksi paikalla: 27.10.2022 20:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivieni helmiä ovat kommenttinne.



Muistathan, että jokaista tekstiäni suojaa tekijänoikeuslaki. Ethän käytä tai kopioi runojani ilman lupaani ja ilman nimeäni/nimimerkkiäni.




Esikoisrunoteokseni "Kuovin huuto" on nyt julkaistu, voit tilata sen useimmista verkkokaupoista, mm. täältä.


Kotisivuni löydät täältä.
Kirjani sivut myös Facebookissa.
 

Paistaa niin että
puu tulee sisään
käy lattialle

suru jota hiljan tunsin
on poissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän kaunis.

Ihana.

Hieno, ehyt runo, pidin mielikuvien tasapainosta tässä.

Tämä on ainutlaatuinen runo. Kuvauksesi on hätkähdyttävää.

Upea runo ja sen tunnelma.
Hyviä mielikuvia loit tälle lukijalle.

Positiivinen kaunis runo.

Tässäkin sanat kohdallaan. Nautin suuresti runosta.

Keväistä valoa tässä.

Hieno runo, ehdoton suosikki!

 

Käyttäjän kaikki runot