Kosketuksiasi yöpaidalla

Runoilija theseparisnights

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jonain yönä voisin olla taas sun
hakisit mut uudenvuodenaattona
joisin tuliaislikööriä takapenkillä,
huurustaisin ikkunoita piirtelisin sydämiä sun käsiin

Vihdoin olen huomannut en koskaan voisi
muuttaa tavaroitani sun luokse
ei minusta ole yhteisiin aamukahveihin

En ole rengastettavissa,
luulkoot muut mitä luulee,
olen oppinut tykkään paeta

Voisin olla sulle yhden illan tyttö
useampana iltana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotain Omaperäisen Säväyttävää runossasi.

Pidin.

mahtava! kuin suoraan mun omista ajatuksista <: ja onnittelut!

 

Käyttäjän kaikki runot