kiiltokuvaperhe lasitalossa

Runoilija theseparisnights

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

isällä on pikimustat silmät
niitä se tekee aina mullekin
kannan näitä haavaumia, toisinaan kaadun kaiken alla
elän omaa elokuvakohtausta kun
iltaisin valun vessan seiniä

meillä asuu naapurissa kiiltokuvaperhe lasitalossa
siellä lapsilla on eriväriset haalarit ja hymyjä

minua on kuritettu kivillä
joskus toivon voisin vain romahtaa
juosta ulos pakkasilmaan kun itkettää
ja joku juoksisi perään

meillä asuu naapurissa kiiltokuvaperhe lasitalossa
juoksen siitä aina ohitse ilman päämäärää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi kuule! sä kirjotat niin idealistisesti runoja :)

Uskomattoman hieno, surullinen runo. Olen jotenkin ihan täysin lumoutunut tästä, niin hyvin välittyy tunne ja äh, en osaa edes selittää. Mutta aivan upea.

Miten hassua, että sinä kerroit löytäväsi itsesi minun runostani - ja aivan samoin minä löydän itseni tästä.

Kuinka kaunis tekele. Kannan samoja arpia.

 

Käyttäjän kaikki runot