shakkia iltaisin

Runoilija originalmushrooms

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


6 kuukautta kirjeshakkia

sinulle tämä viimeinen puolivuotinen on ollut kai vain
viimeisten kuninkaallisten tanssahtelua ruudullisella laatoituksella
hopeinen tanssisali ja taivaaseen ulottuvia kattoja

en koskaan uskonut sinuun, mutta
uskoin valheita joita kehittelin itselleni

laskin suojamuurini ja laitoin kuningattareni matkaan,
et koskaan jättänyt kuningastasi vartioimatta

shakkimatti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

-> suosikkeihin.

the GAME is ON.
hyvä, vahva, vangitseva runo.

Suosikkeihin tämä.
Vahvaa, osaavaa ja omaperäistä kerrontaa.

Hyvää syntymäpäivää sinulle. :)

 

Käyttäjän kaikki runot