lennä

Runoilija hih

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

lennä, lennä pikkuinen
siel sun on hyvä olla, rauha ja muisto
siel sie katselet meitä, mulla on sua ikävä
kummini pieni.
Lennä siel iloisesti, siel susta pidetään huolta kummilapseni pieni.
Sun ei ois saanu viel mennä,
mut aikaamme ei voi päättää.
En tuu unohtaa sua koskaan,
kyntilä syttyköön sulle olit ihana,
mut luoja soi sul tän hetken edes
olit kummilapseni, muistan sut aina

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
hih minä 18.1.2011 0 Runo
hih muisto 8.4.2010 2 Runo
hih lennä 26.8.2010 1 Runo
hih joku vaan 14.4.2010 0 Runo
hih minä 27.9.2010 0 Runo
hih Nimetön 16.3.2010 2 Runo
hih Nimetön 13.4.2010 0 Runo
hih ikävä 9.11.2009 1 Runo
hih Nimetön 5.11.2009 2 Runo
hih jtn vaan 3.11.2009 4 Runo