Särkynyt sydän

Runoilija Bambubii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008
Viimeksi paikalla: 31.10.2016 22:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1989
Facebook:

Arvostaisin jos viitsisit kirjoittaa mielipiteitäsi runoistani :)
 

Vain yksi sana niin tulisin takaisin luoksesi,
se olisi teen mitä vain sun vuoksesi.
Mutta et tee sitä et,toisen kanssa nykyään
seurustelet.Minä olen yksin nyt,kaipaan sinua,
kerro minulle miksi et edes hyvästellyt minua?
Otit vain tavarasi ja lähdit,meidän yhteisen tarinamme
lähdölläsi särjit.Kuinka pystyit tehdä niin?
Olinko vain ylimääräinen palanen sun palapeliin?
Mitä tarinamme olisi päättynyt sitä tietää en koskaan saa,koska vietät loppu elämäsi sen toisen kaa.
Miltä minusta tuntuu tiedät nyt,totuus siis on että sydämmeni on särkynyt.

Selite: 
Oli vaan jotenkin paha olla...
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen tarina,mutta tämän yli jo ehkä olet päässyt.Toivottavasti.

hyvä

Surullinen tarina,mutta tämän yli jo ehkä olet päässyt.Toivottavasti.

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot