Huuto sisimmästäni

Runoilija Bambubii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008
Viimeksi paikalla: 31.10.2016 22:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1989
Facebook:

Arvostaisin jos viitsisit kirjoittaa mielipiteitäsi runoistani :)
 

Sisimpäni huutaa kovaa. Tunteeni laukkaavat.
Veri vierii pitkin sisintäni. Repii palasiksi.
Silmäni verestävät tuskan kyynelistä.
Puristan nyrkkiäni kohti yhteistä valokuvaamme.
Miten ennen niin hymyilevä pari pystyi muuttamaan tälläiseksi?
Vai onko nuo hymyt vain valhetta? Peittävätkö ne todellisen tuskamme? Mikä meni pieleen? Oliko tämä kohtalon määräämä?
Peitimme sisimpämme ja menetimme toisemme.
Kuinka tästä voi jatkaa? Kerran hajotettua ei saa ehjäksi.
Tämä tuskan tunne sisälläni repii minut kahtia.
Aika näyttää kuinka tässä käy.

Selite: 
Pitkästä aikaa taas aloin kirjoittaa runoja.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot