Nimetön

Runoilija Punahuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2008
Viimeksi paikalla: 29.1.2017 1:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ethän kopioi runojani ilman lupaani :)
 

     Lapsuusmuistot mielessä
hyräilen sämpylöitä pyöritellessä

keksitkin odottavat vuoroaan
uuniin pääsevät pian paistumaan

yksiössä hääräilen
avomiehelle leivoskelen

hieman ehkä lapsuuskotiin kaipaan
isän ja äidin syliin makaamaan

vaikka joskus kellun lapsuuden kaipuussa
tätäkin tilannetta tulee varmaan muisteltua myöhemmin aikuisuudessa.
Selite: 
Leipoessa mietiskelen... Ja tämän runon inspiraatio löytyy pian osoitteesta puusku.blogspot.fi
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava runo. Hyvää syntymäpäivää.

Pullantuoksuisen lämmin runo.

 

Käyttäjän kaikki runot