Usko tai tiedä

Runoilija Tatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 2:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei se ole usko
joka niin voimakkaasti murtaa käsityksiä,
taivuttaa siipirangat kaarelle
luonnottoman suurella voimalla

se on pikemminkin tietoa
sydänjuureen kiinni kasvanutta
eikä minua pelota,

kun se nostaa taivaalle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tän ajatus kantaa kauniisti alusta loppuun.. hallittu kokonaisuus

 

Käyttäjän kaikki runot