After eight

Runoilija Tatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 2:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuntelisinko vaikka bluesia

Siivosin koko päivän
saadakseni sinut tänne kahdeksi minuutiksi
ja kolmeksitoista sekunniksi

nyt istun naurettavan tarkasti
pedatulla pedillä,
ystävinäni tummaa rommia
ja sitäkin tummempaa suklaata

tuijottelen kirjaimellista tyhjää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runosanojesi ääni on kuin tyhjän huoneen kaiku.. Koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot