Aika

Runoilija lili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i love and i believe love is here and now
 

Aika jolloin tunteet voi näyttää ilman häpeyden häivää
Aika jolloin sanat voi lausua suoraan sydämestä
Aika ilma rajoja ilman ajan pelkoa
Aika tehdä oikea päätös
Vaikea päätös
Aika antaa unohdettujen löytää toisensa
Aika näyttä maailman rakkaus ja ilo
Valo ja raikkaus
Toivoisin sen ajan olevan nyt
Kun se ei ollut eilen
Ehkä se on nyt
Ehkä emme vain huomaa sitä
Ehkä se aika paistaa yllämme auringon lailla
Sateen lailla sataa päälleme
Vain pilvet sen peittävät
Sumu estää havaitsemasta
Ehkä se aika on nyt

Selite: 
Sanat tulevat mieleen ja ne haluaa, täytyy kirjoitta ylös...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot