Nimetön

Runoilija Tonttu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se tule luoksesi jos vain unelmoit
 

Kuukausi takana ja monta vielä edessä

kuvitelma vahvistuu, että kävelemme vielä käsikädessä

Uudestaan ihastumme, rakastumme

Sanomme ihania asioita, toisiaamme halaamme

Olemme onnellisia ja turvassa

Ei tarvitse pelätä, ollaan rauhassa

Jospa sitten alkaisi uusi elämä

Jota niin kauheasti odotan

Olisit vierelläni

Joka hetki

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot