Decision of my life

Runoilija Tonttu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se tule luoksesi jos vain unelmoit
 

Paljon on tapahtunut, paljon on muuttunut
Nyt kuitenkin tiedän mitä elämästäni on puuttunut

Minusta on tullut eri ihminen
Olet kaivanut minusta esiin uusia piirteitä

Olet minulle kuin kukkanen
Jota kädessäin suojelen kuin merirosvot aarteita

Olen onnellinen, tyytyväinen
Tunne prioriteetissä päälimmäinen

Olet lähdössä pois, kauaksi pois
Emmekä näe toisiamme luultavasti quattro stagioni

Olen kuitenkin valmis ja luotan meihin
Olemme joskus vielä yhtä, niinkuin nytkin

On ollut vaikeaakin, joka on ymmärrettävää
Jos joskus voimme elää yhdessä, on se mahtavaa

En ole koskaan tehnyt mitään tällaista päätöstä
Ja sen tekeminen tuntuu nyt kristallilta

Koska tiedän mitä tunnen
Ja minä uskon meihin

Minä rakastan sinua

Selite: 
Tää on nyt sellainen jäähyväisruno sulle. On asioita, joita osaan vain kirjoittaa. Niitä ei voi sanoa välttämättä ääneen, tuosta noin vain. Mutta ääneen osaan sanoa sen tärkeimmän, jonka löydät runon lopusta. Kirjoitan tänne luultavasti joskus mietteitäni ja täältä ne löydät jos haluat. Hyvää matkaa rakas, nauti unelmastasi!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot