Vuosi

Runoilija TBC

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 11.9.2017 0:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vuosi on vierähtänyt
vuosi siitä kun
maan alle minut vedettiin
vuosi siitä

Sanotaan, että aika parantaa haavat
vuosi siitä
ja edelleen haavat auki ovat
vuosi siitä

pojat eivät itke
maan alle haudattu kaikki on
ei enää mikään
kaiva niitä sieltä pois

Kyyneleet pyyhitään
multaiseen maahan
Sanat viimeiset huudetaan
jäätyneisiin kanerviin

Vuosi siitä
Huudot kaikuvat yhä
Vuosi siitä
Kaikki unohdetaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vuosi on lyhyt aika.

Syvästi puhutteleva tämäkin runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
TBC Tarina vailla kirjoittajaa 4.11.2010 3 Runo
TBC Kuori 5.2.2012 3 Runo
TBC Säteet 12.6.2011 2 Runo
TBC Piilotettu 14.8.2012 2 Runo
TBC Peili 15.1.2011 2 Runo
TBC Vuosi 5.2.2012 1 Runo
TBC Rakenna 8.3.2011 1 Runo
TBC Viiva 20.11.2014 0 Runo
TBC Lento 14.7.2013 0 Runo