Hiljaisuuden sanat

Runoilija sanze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun kanssasi voi
Istua
ihan hiljaa
Ei välttämättä tarvita
Sanoja kertomaan

Sinun kanssasi voi
Levätä
hiljaisuudesta
Läsnäolostasi ja
Lämmöstäsi

Sinun kanssasi voi
Puhua
hiljaa hauraista
helposti särkyvistä
Ja kipeistä asioista

Sinun kanssasi voi
Olla
särkynyt, haavoille lyöty
Ja eheytyä hiljaa
Lohdutuksessasi

Sinun kanssasi
Hiljaisuuskin
Saa sanat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot