Käsi haparoi etsien

Runoilija sanze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käsi haparoi etsien. Löytämättä.
Itku kuristaa kurkkua, puristaa rintaa.
Kyyneleet karkaavat poskille
piirtäen märät juovat kalpeaan ihoon.

Väsymys
pelko
yksinäisyys

Sameat silmät tuijottavat tyhjyyteen.
Tuska ahdistaa mielen, polttaa sielua.
Huuto kuolee huulille
kaikuen kylmänä syvällä sydämessä.

Ajatus hapuilee kohti Korkeampaa.
Hakien turvaa, kaivaten rakkautta.
Vain hiljainen huokaus,
rukous särkyneeltä Kaikkivaltiaalle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kolahti sydämeen asti...voi melkein samaistua runon sisältöön.tuntea sen kaipuu kaipuun ja tuskan...

 

Käyttäjän kaikki runot