Isä tule

Runoilija sanze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isä tule lähelleni
kanssain kulkemaan
niin että käydä saan
rauhaan
läsnäolosi turvaamaan

Isä tule luokseni
murheessa lohduttamaan
niin että jäädä saan
rauhaan
läsnäolosi turvaamaan

Isä tule arkeeni
lastasi rakastamaan
niin että luottaa saan
rauhaan
läsnäolosi turvaamaan

Isä tule sydämeeni
minussa asumaan
niin että uskoa saan
rauhaan
läsnäolosi turvaamaan

Isä tule viereeni
yöni siunaamaan
niin että nukahtaa saan
rauhaan
läsnäolosi turvaamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rauhoittava..silti kaipuuta täynnä.
On kuitenkin Isä, joka kuulee..

 

Käyttäjän kaikki runot