Ihastus

Runoilija Roverandom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2009
Viimeksi paikalla: 15.10.2016 9:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.10.1993

"Leluna ne pitää, vaikka olenhan minä oikea.."
 

Perhosia vatsassa,
punaa poskilla.

Vapisen päästä varpaisiin,
sinun ei tarvitse kuin vilkaista

ja olen sinun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot