Veretön varvas

Runoilija kahvimunkki

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori tyttönen ja kolme sanaa: minä, olen, sairas.
 

varpaasta karannut jälleen veri
peruspäivää se minulle on
kiva tämä tunne
kun tunnoton kylmä valkoinen varvas
häiritsee jalassa

turhautunut voisi sahata sen pois
ja suljettaisiin mielisairaalaan

joutuisin kalterien taakse
vain huonon sydämeni vuoksi,
en minä sille mitään voi,
että ääreisverenkiertoni
on sairauden rampauttama

Selite: 
Tätä on arki Raynaudin oireen kanssa, sietäisivät kaikki kokeilla joskus käyttää raajojaan kun ne ovat ihan kellertävänvalkoiset ja turtuneet.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot