Hymyillen

Runoilija Haydennn

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 4.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- roina, on tavaraa, jota heitämme pois. - tavarat, roina, jonka säilytämme.
 

Auringon viimeiset säteet
osuvat
kultaisiin hiuksiin.
Ne heiluvat tuulessa
hiljaa välkehtien..

Käsi osuu toisen käteen.
Auringon paahtamat kasvot
hymyilevät
ruskeilla silmillään
mustien hiusten takaa.

Siniset silmät
vastaavat hymyyn..
Huulet löytävät toisensa.

Elämä jatkuu...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana onnellinen tunnelma runossa. Tykkäsin

kkaunis, suloinen.
todella ihana kirjoitustyyli sinulla !
runon tarina ehkä pikkuisen klisee,
mutta kauniilla sanoilla sen unohtaa.
oikeasti söpöä .

Ihana onnellinen tunnelma runossa. Tykkäsin

kkaunis, suloinen.
todella ihana kirjoitustyyli sinulla !
runon tarina ehkä pikkuisen klisee,
mutta kauniilla sanoilla sen unohtaa.
oikeasti söpöä .

 

Käyttäjän kaikki runot