Kanssa unelmien

Runoilija Haapa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Piirrän viivan paperille,
se lopun tekee tyhjyydelle.

Pimeässä yksin kuljen,
kanssa ajatusten sinusta, kanssa unelmien.

Seison tässä, aika kulkee ohitseni.
Et pidä minusta kiinni, kylmä on käteni.

Paperi saa väriä punaista,
sävyltään se on melkein hurmeista.

Minä sinut tahtoisin,
hymyillä kanssasi aina iltaisin.

Sydämen paperille annoin.
Kädelläni se lepäsi, huuliltani sille nimesi kannoin.

Luovuin sydämestä sinulle, laskin sen kauniille kädellesi.
Murskaatko vaiko pidät itselläsi, sinun se on valintasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, pidin paljon tästä

 

Käyttäjän kaikki runot