Silently

Runoilija Shierr in Flame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2008
Viimeksi paikalla: 10.1.2016 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fear the Dark until you learn to Love it.


Death is only a heartbeat away,
but Love can be achieved only in a lifetime.


Maisemamaalauskurssilla opettaja kertoi tämän: Joka taiteen kanssa naimisiin menee, saa arvostelun anopikseen. Minusta tuo oli aika hyvä.

Katsokaa vanhoja runojani, ne ovat parempia kuin uudet. Useimmiten...
 

Twinkle
(silently shining)
Twinkle
(silently hoping)
Little
(silently alone)
Star

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot