Ja elämä jatkuu...

Runoilija cizze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian outo elämään, mutta liian harvinainen kuolemaan!
 

Kyynel virtaa ihoillain,
kuin veri sydämessäin.
Aina uskon parempaan
huomiseen edessäin.

Kyynel katoaa aikanaan,
mutta veri virtaa ainiaan.
Hetket on välillä raskaita,
mutta rakkaus on ikuista.

Koen olevani näkymätön,
tuntematon.
Mutta aika,
se on se mikä lievittää tuskaa,
ja olen taas elävä.

Kunhan annat vain aikaa sydämelle ja mielelle,
sinäkin olet elävä ja tunnettu.

Ja elämä jatkuu...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot