Maanantai 2011

Runoilija o0SailorMoon0o

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2008
Viimeksi paikalla: 11.11.2015 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvän mielen runoja, ylitihkuvia runoja ja eheytymisrunoja. Jos kommentoit, tulen iloiseksi :)
 

odotan vanhaa ystävääni taas hyvissä ajoin
tosin yhden elämän myöhässä,
mutta tänään se ei haittaa
kuu seurasi minua ennenkin kehän taakse

minut tunnistetaan täälläkin
ja allas on yhä niin sopiva,
vaikka nyt kilometriin menee vartti

sipaisen vaaleita hiuksiani
taidan tosiaan kiroilla vähemmän
nyt minulla on punaiset, ne ovat kasvaneet
saanhan tulla taas lomailemaan?

melkein jo unohdin,
että minulla olisi kokous - ja nälkä
vuodessa 2013

Selite: 
sain lomamatkani :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnistin loman. :)

 

Käyttäjän kaikki runot