The art of cheating

Runoilija kurdtcocaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2014
Viimeksi paikalla: 22.1.2022 17:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman elämän kyynikko (drunk poet's society)
 

kaadun asfalttiin ja
suutelen sinua veren maku suussa

tuoksut synniltä,
pintyt selkärankaan -----

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot