jää hyvin, darling

Runoilija sarastusraja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2008
Viimeksi paikalla: 29.12.2020 2:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Leikin sillä miten asiat ovat, olivat, ovat olleet, voisivat olla ja miten niiden täytyy olla. Kritiikki ja kommentit arvostettuja.
 

ymmärrys on kuin näkisi meren
ensimmäistä kertaa
tilasin haluttomana
satatuhatta kopiota surkeuksistani
mutta tämä nuora kaulassani
olikin omaa tekoa

mitä sinulla enää on muuta tarjota
kuin avokämmentä
(jonka viivoja joskus osasin tulkita)
työntää pois, lyö kasvoille,
painaa tyynesti kaikki ovet kiinni

mitä minä perääsi enää huutamaan
kantamaan taakkojasi
hahmosi katoaa metsikköön,
jos astun varoen rantaveteen
huomaatko edes jonkin puuttuvan

Selite: 
kyllä styä
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienovarainen tunnelma runossasi kulkee surun polkua, mutta rikkoutumatta kantaa laulusi. Kiitos tästä.

vahvaa ahdistusta ja epätoivoa koskettavassa runossasi.

Aika ahdistava ja synkkä runo

 

Käyttäjän kaikki runot