unetonta

Runoilija sarastusraja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2008
Viimeksi paikalla: 29.12.2020 2:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Leikin sillä miten asiat ovat, olivat, ovat olleet, voisivat olla ja miten niiden täytyy olla. Kritiikki ja kommentit arvostettuja.
 

aamuyö kutoo tunteja kuin kangasta
säie ja sekunti kerrallaan
taivaalta oranssi valosaaste
(kuin kaupunki olisi tulessa)
heijastaa särkeviin silmiini
joiden alla
hehkuvat ajatussupernovat

jos käpertyy itseensä
tarpeeksi tiukasti
ei tarvitse toisen kylkeä

ja

mitä siitäkin muka olisi tullut
minä jumalaton ja
sinä Hänen kaltaisensa

Selite: 
oh insomnia oh <____<
Kategoria: 
 

Kommentit

Raikas tuulahdus tämä Runo
tuoreena.

Mielyttävä lukukokemus,
johon oli hyvä asettua.

Lupaavaa tekstiä, johon mieluusti
odottaa jatkoa.

Hyvä Runo.

hienosti ja tyylillä veistetty runo joka koskettaa itseäni..pidän tästä

Tämä runo pysähdytti ja sykähdytti. johtuu ehkä aiheesta, ehkä taidokkaasti muotoilluista sanoista. suosikit --->

 

Käyttäjän kaikki runot