In memoriam, Jesse

Runoilija MUFFINGIRL

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

playful wanderer ~
 

Elämäni parhaat 15 vuotta kanssasi vietin,
ja nyt täällä ihan yksin mietin.
Oliko näin sittenkin parempi sinulle,
kuolemassasikin tärkein asia minulle.
Kuulen vieläkin haukkusi kaiun,
näen vieläkin kuonosi pienen laikun.
Sen kauniin sydämmen muotoisen,
lopulta vaivun itkien, sydän kuohuen.
Olkoon onni kanssasi siellä,
missä mikään ei seiso kulkusi tiellä.
Toivon, vielä tavataan,
kun mulle portit taivaan avataan.
Sinua rakastaen ja suuresti kaivaten,
tämä pieni perhe yhteinen.

Muistot eivät koskaan kohdaltasi haalistu,
ei koskaan kepeä askeleesi unohdu.
Ei häivy tassujesi kosketus,
odota minua, vielä minä haen sut.
Kesällä lähdit ja kesällä palaat,
haudallesi pienen kynttilän valan.
Joka vuosi niin kauan,
että saman onnen kuin sinä saavutan.

Selite: 
Rakkaalle kettuterrierilleni Jesselle, jota syvästi kaipaan. 16.6.1994-22.7.2010
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen runo koirasta, joka valitettavasti on nukkunut pois.

 

Käyttäjän kaikki runot