jokainen sana

Runoilija Neitosi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.2.2008
Viimeksi paikalla: 26.8.2017 1:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
                     Anna minulle
               hiekanjyvän kokoinen
                 paikka sydämestäsi
             ja kasvatan siihen helmen

 
 
 

Miten niin hukassa kaukana kadoksissa silti tässä kämmenellä nyrkissä puristuksessa kyyneleessä poskella kimmeltämässä jokainen kirjain tavu sana runo sydämessä sykkyrällä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämän lankoja lämpimiä... Hyvää Syntymäpäivää!

Upeasti kirjoitettu pakahduttava tunne.

Koskettavan kaunis!

Osuvaa.

Niin äärettömän kauniisti kirjoitat.
Tämä ja tuo toinen runo kuin koruja,
sädehtiviä ja sydänviisaita.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

pidän runoistasi
luovuutta
herkkyyttä
raikkautta

Onnitteluni !!!

Hyvää Syntymäpäevää
onnea <3 :)

Ihana! Taidokkaasti kirjoitettu!
Ah, loistavuutta parhaimmillaan!!

Kaunis taidokas upea

Kaunis runo.

Herkkä, erittäin kaunis runo.

Hyvä setti :)

Herkkään runoosi olet sanasi kauniisti asetellut! Pidän!

Upean herkkää
ja kaunista sinua
pitkästä aikaa,
kiitos.

Erittäin hyvä herkkä ja haikea

 

Käyttäjän kaikki runot