Kaukana rakkaudesta

Runoilija ssinih

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.2.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2020 13:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuhmia ajatuksia
Hiostavia katseita

Kiihkeitä suudelmia
Määrätietoisia otteita

Kiihtyvää huohotusta
Sanoja lauseista

Niin lähellä helpotusta
Niin lähellä seitsemättä taivasta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot