Sateesta ja tuulesta

Runoilija Chald

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen
Sateesta ja tuulesta
Pudonneista lehdistä
Tummuvista illoista
Syttyvistä katuvaloista

Minä olen jo elokuussa
Sinä heräilet kevääseen

Selite: 
3.8.2010
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on runosi ajatus :-7

Moniulotteinen, kaunis teksti.

ihana tunnelma

Hieno.

Luettuani runosi, ja etenkin tuon lopun, mieleeni tuli välittömästi Pentti Saarikoski;

~ Jos minä olen syksy.
Ja sinä olet kevät.
Niin minä odotan sinua. ~

Hieno.

hieno ja tunnelmallaan valloittava runo, pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot